Over ons

Over ons

In het najaar van 2013 zijn wij gestart met de verhuur van het op eigen kracht gebouwde comfortabele ruime vakantiewoning. Een droom is gerealiseerd.  Wij hebben ons  paradijsje op deze unieke locatie gerealiseerd. Wij wilde graag meer mensen laten kennis  maken met deze unieke plek en het mooie stukje Nederland. Een stukje Nederland wat nog niet zo bekend is. Wij zijn trots dit aan u te kunnen verhuren.

Deze plek heeft alle ingrediënten die ervoor zorgen dat gasten zich thuis voelen ,heerlijk kunnen ontspannen, genieten en kunnen opladen. Er even helemaal uit zijn en genieten van rust en ruimte.  Ieder jaargetijde is hier de moeite waard om mee te maken. Het leven met het ritme van de natuur.

De alledaagse beslommeringen glijden hier gelijk van je schouders en de hectiek  is opeens mijlenver weg. Laat je verrassen door de omgeving.

De vakantiewoning staat op een unieke locatie op privé terrein. Een kus gezellige huis met veranda en eigen tuin, omgeven door groen.  Aan de wandelroute van het prachtige bos- en duin en heidegebied Maasduinen. Hier geen geluiden van voorbijrazend verkeer maar het is de natuur die je hoort…. De wind, vogels, dieren en stilte.

Scroll naar boven